Upplev sommarens Visby

Sommaren på Visby måste upplevas. Det kan vara svårt att i ord beskriva hur vackert det är. Vi kommer att försöka delge hur man bäst upplever sommaren på Visby och Gotland.

Res till Visby och Gotland

Du tar dig bäst till Visby och Gotland med flyg. Visby Airport är en av de många flygplatser som Swedavia har hand om i Sverige och du kan flyga direkt till Visby från ett antal orter. Hos Avionero så kan du hitta flera avgångar från bland annat Göteborg. Det är snabbt och enkelt att flyga till ön och när du landat så kan du antingen ta bussen med Gotlands lokaltrafik eller hyra egen bil på flygplatsen.

Mycket att uppleva på ön

Förutom Hansestaden Visby och ringmuren så finns det mycket att uppleva på ön. Lummelundagrottorna är ett självklart besök om man är på Gotland. Fårö är något som också måste upplevas. Dessa två tips finns med på en tio i topplista Gotland själv tipsar om på en officiell besöksguide på nätet. Förutom sevärdheter så händer det mycket kulturellt i form av både musik och teater på ön som man kan få uppleva i sommar.

Bo trevligt på Gotland

Förutom hotell så finns det andra trevliga alternativ för att bo trevligt under sin vistelse på Gotland. Allt från Bed & Breakfast till privata uthyrning av hus och lägenheter går att hitta på Destination Gotland och deras sajt. Det går även att välja att bo på camping med tält eller hyra någon stuga som finns tillgängligt. Alternativen är många och beroende på hur pass bekvämt man vill ha det så väljer man utifrån det.